keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kuvapäivitystä

Sisustustyöt talolla jatkuu. Kävin tänään imuroimassa suurimmat hiomispölyt pois kalustetoimituksen alta. Ja en voi muuta kuin olla samaa mieltä kaikkien niiden muiden DT-rakentajien kanssa, jotka ovat päivitellet sitä hiomispölyn määrää. ;) Siivouksen ohessa räppäsin myös muutaman kuvan. Kylppärissä näyttää laatoituksen jäljiltä tältä:



Seinien pohjatyöt on saatu jo hyvälle mallille ja mm. keittiö saa kuulemma tänään lopullisen maalipintansa. Huomenna aloitetaan myös tapetointi. Eli tiedossa on taas "maiseman" muutoksia! =) Tältä talolla näytti tänään kodinhoitohuoneen ovelta katsottuna:



Myös eteisen ja wc:n lattiat oli aamun aikana laatoitettu. Ja illalla sitten tosiaan talolle paukahtaa ne kalusteet. Mietityttää vaan, että mihin ne kaikki saadaan ahdettua...

2 kommenttia:

  1. Hyvällä mallillahan teilläkin nyt sitten hommat on! Vihdoin, kun jotain tapahtuu ;) Hyvältä näytti pesuhuoneen laatoitus, meille tulee ihan samat laatat ja samalla lailla :D

    VastaaPoista
  2. Juu, nyt alkaa meidänkin talolla tosiaan olla asiat hyvällä mallilla ja edistystä tuntuu tapahtuvan huimaa vauhtia! =) Nyt aletaan olla jo siinä jännittävässä pisteessä, että pääsen/joudun "tilille" sisustusvalintojen suhteen. Kylppäriin olen ainakin varsin tyytyväinen. Sopii vain toivoa, että muutkin valinnat osuivat kohdalleen. Pääasia, että omaa silmää miellyttävät muut tuumatkoon mitä tahtovat. ;)

    VastaaPoista