maanantai 25. tammikuuta 2010

Kiintokalusteet likimain asennettu

Saimme talolle todella perusteellisen kalusteasentajan, joka aloitti työnsä torstaina ja lopetti vasta myöhään sunnuntai-iltana. Aivan valmiiksi kiintokalusteita ei kuitenkaan vielä saatu, koska mm. vetimet olivat jääneet toimituksesta kokonaan uupumaan. Sen lisäksi wc:n kaapiston valolippa oli hieman liian kapea ja asentaja tilasi meille uuden lipan. Myös muutamat ovet ja yksi pöytälevyn pala olivat kärsineet kuljetuksessa ja näiden tilalle on tulosa uudet. Tässä muutama kuva vielä keskeneräisistä kalusteista:


WC:n kaapisto, vielä vetimiä ja valolippaa vailla.


Hieman hämärä kuva kodinhoitohuoneen penkkitasosta.


Kodinhoitohuoneen toinen puoli. Tässä kaapiston värikin näyttää jo oikeammalta mitä edellisessä kuvassa.


Keittiön toinen puoli. Olimme kuvaamassa talolla sunnuntaina valoisaan aikaan, jolloin toista puolta ei juuri oltu vielä edes aloitettu. Siitä kuvia sitten ehkä taas viikon loppupuolella.


Eteisen peililiukuovikaapisto. Vetimiä vailla vielä tämäkin, kuten kaikki muutkin kaapit.

Valoisaan aikaan talolta sai otettua muutamia kuvia seinistäkin. Lukuunottamatta yhtä makuuhuonetta, joka oli vielä tupaten täynnä kodinkoneista yms. rojusta.
Viime perjantaina talolle tuli melkoinen kuorma tavaraa; kuvassa näkyvät 40 pakettia laminaattia, muutama rulla solumuovia, hanat, kylppärin käsienpesuallas, wc-pytyt jne. jne. Seuraavaksi sitten odotellaan niiden paikalleen asennusta ensi viikolla.

5 kommenttia:

 1. Milloin teillä pitäisi olla valmista? Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kuukauden päästä aletaan olla jo aika liki muuttoa. =) Talon luovutus on aikataulutettu viikolle 8. Ja toisin kuin teillä Anita, meillä ei varmastikaan tule valmista etuajassa, mutta hyvä, että edes ajallaan. ;) On ollut mukava seurata, miten jouhevasti teidän projektinne on edennyt.

  VastaaPoista
 3. No saa nähä miten meillä hommat tästä etenee. Tähän asti kyllä mennyt ihan hyvin, oikeastaan ihmeen hyvin. Tuossa juuri saanut lukea miten yhdet odottelee lvi-miehiä ja talon piti valmistua tällä viikolla. Toivottavasti meille tulevat sitten ajallaan. Alettava varmaan jo hyvissä ajoin soittelemaan, että milloin tuutte ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo LVI-porukka tuntuu kyllä olevan omanlaisensa kompastuskivi yhdelle sun toiselle. Meilläkin ollut jo useampaan otteeseen vähän hankaluuksia heidän aikataulujensa kanssa. Toivoa tosiaan sopii, ettei kovin pitkään heitä joutuisi odottelemaan.

  VastaaPoista
 5. ÄLKÄÄ VLITKO TOPI-Keittiöitä. suunnittelu ja toimitukset aivan hanurista, Ja ketään ei saa kiinni... ovat "kahvilla" tehtaalla. USKOMATONTA!!!

  VastaaPoista