keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pikainen kuvapäivitys

Käytiin nyt illalla vähän vielä siivoamassa talolla huomista kalusteasennusta ajatellen ja oli aivan pakko yrittää napata edes muutama kuva rakennusvalaisimen loisteessa. Lisää kuvia saa toivon mukaan otettua viikonloppuna valoisaan aikaan. Ja silloin on taas oletettavasti jo enemmän kuvattavaakin kun kiintokalusteidenkin pitäisi olla paikoillaan.

Mutta tässä nyt siis muutama kuva tältä illalta. Valmiiksi saatu takkamme näyttää nyt sitten tältä:Takkakuvan taustalla näkyykin tuo eteisen sisustustarra, joka lähempää näyttää tältä:Muista huoneista oli pimeässä vaikea saada kuvia ja kun niitä kalusteita on edelleen siellä sun täällä mutta eteisen ja olohuoneen välisestä "tehosteseinästä" sain kuvan napattua. Kuvassa näkyy myös olohuoneen tapetti.Näillä eväillä viikonloppua odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva oli huomata tämä blogi, itsekin olemme mahdollisesti päätymässä Dtaloon, mutta toinenkin mahdollisuus on vielä loppusuoralla kilpailussa mukana.

  VastaaPoista
 2. Olimme vuosi sitten hyvinkin pitkälti samanlaisessa tilanteessa. Nyt olikin mielenkiintoista käydä toisen vaihtoehtomme talonäytöksessä, minkä jälkeen olin vain entistä tyytyväisempi tekemäämme valintaan. Tämä oli meille ehdottomasti se parempi ratkaisu. Onnea teille alkavaan projektiin!

  VastaaPoista
 3. Hieno tehosteseinä sekä takka ;)

  Tsempit loppumetreille. Meillä talo valmis reilun viikon päästä.

  VastaaPoista