tiistai 3. marraskuuta 2009

Aikataulumuutoksia ja yllätystoimituksia

Ei sitten näkynyt niitä miehiä talolla viime viikolla. Eikä näin ollen niitä väliseiniäkään. Se projekti sitten siirtyi tämän viikon maanantaille. Samalla siirtyi sitten myös tälle viikolle suunniteltu takan muuraus. Alunperin puhuttiin päivän, parin siirtämisestä mutta ensi viikon puolellehan tuo sitten loppujen lopuksi kuitenkin siirtyi. Eli jahka väliseinät nyt sitten vain saadaan levytettyä niin alkaa operaatio takan sisäänkanto.

Sisäänkantoa odottavat pihalla myös kattopanelit. Viime viikon lopulla tuli Kiitolinjalta puhelu, että tontille olisi tulossa Lista-Centeriltä nosturiautolla tuotava lähetys. Pientä päänvaivaa syntyi siitä, että väliseinälevytyksen takia paneleita ei voinut vielä kantaa sisälle. Onneksi lava oli kuitenkin hyvin muovitettu. Peitimme sen vielä pressulla ja jätimme kirvesmiehemme kehoituksesta pihalle. Tänään kuorma täydentyi vielä saunan paneleilla.

Kohtalaisena yllätyksenä tuli myös Ilpon toimitus. Se paukahti tontille eilen. Sen sisäänkantaminen tekniseentilaan olikin oma projektinsa. Onneksi auttavia käsiä oli saatavilla. DT:n Lvi-ryhmäkin tuli sopivasti eilen tekemään ilmastointikanavia, joten oletimme heidän kytkevän Ilpoon saman tien myös vedet mutta jostain syystä näin ei kuitenkaan tapahtunut. Lattialämpöjä ei siis ainakaan ihan vielä päälle saada. Toki laite täytyy muutenkin tulla vielä kytkemään sen toimittajan taholta mutta käyttövesijärjestelmään kytkemisen hoitaa kuitenkin DT:n asentajat.


Ilton Ilpo Comfort omalla paikallaan teknisentilan nurkassa. Kyljestä puuttuu vielä Ilpo T-10 tuloilmalaite.


Eilen väliseinien levytys oli päässyt jo hyvään alkuun. Kuva on otettu eteisestä olohuoneeseen päin niin, että etualalla näkyy wc ja sen takana MH3.

Tänään kun etuovesta sisään kurkisti, näkymä oli tämä:

Eteinenkin oli siis saatu tämän päivän aikana levytettyä. Samoin kuin olohuone ja melkein kaikki makuuhuoneet. Olohuoneesta eteiseen/keittiöön päin näytti tältä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti