sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Sisällä on!

Takka nimittäin. Kannettiin eilen iltapuhteeksi palikat sisään huomista muurausta varten. Ja melkomoinen kantaminen siinä kahteen pekkaan olikin. Rahtikirjan mukaan reilut 2000 kg oli kaiken kaikkiaan sisään roudattavaa. Ja siltä se kyllä tuntuikin.



Huomenna Uunisepiltä tulee siis asentaja muuraamaan takan. Muista töistä ei sitten liiemmin tietoa olekaan. Sisäseinien levytys saatiin kuluneella viikolla melkein valmiiksi ja voi olla, että kaveri tulee tekemään homman loppuun tulevalla viikolla. Tai sitten seuraavalla. Tiedä näistä. Mielenkiintoinen "kämmi" on vaan käynyt kipsilevyjenkin kanssa. Ruuvit on porattu niihin liian syvälle. Paperipinta kun ei levyissä saisi rikkoutua. Nähtäväksi jää, tehdäänkö asialle mitä vai mitään. Pirun tarkkana näemmä vaan saa kaiken kanssa olla.


2 kommenttia:

  1. Miten teillä tuo homma sujuu niin hitaasti? Oletteko silti aikataulussa?

    VastaaPoista
  2. Periaatteessa ollaan viikko normaalia aikataulua jäljessä lattian valun siirtymisen vuoksi (emme antaneet asentaa lattiastyrokseja kostean laatan päälle) mutta kovasti lupailivat että tämä viikko yritetään kuroa kiinni (mitään aikatauluja ei olla muutettu em. siirron vuoksi). Itsekin olin kyllä kovasti huolissani aikataulusta kun tuntui, että kaikki työt vaan siirtyy ja siirtyy; sisäseinien levytys siirtyi viikolla, takan muurausta siirrettiin em. syystä kahteenkin kertaan jne. Kun takan muurausta siirrettiin jo toistamiseen, kyselinkin, että eihän tuo viikon aikatauluviive nyt sitten vaan kertaannu ja kertaannu vaikka itse yritämme edesauttaa aikataulussa pysymisessä. Kovasti minulle vakuuteltiin, ettei tässä vaiheessa niin ole merkitystä missä vaiheessa työt tehdään kun ne kuitenkin ehditään tehdä sen 8-9 viikon aikana, minkä lattian kuivuminen kuitenkin ottaa.

    VastaaPoista