tiistai 24. marraskuuta 2009

Pientä edistystä odottelun lomassa

Melko hiljaista on talolla ollut viime aikoina mutta on projekti sentään taas vähän edennyt. Viime viikon maanantaina tuli taas yllätyspuhelu Kiitolinjalta: auto oli tontilla pari lavaa sisustustarvikkeita kyydissään. Ei auttanut kun lähteä kesken työpäivän talolle roudaamaan tarvikkeet säältä suojaan. Ruokatuntipuhteeksi tuli sitten kannettua rahtikirjan mukaan 970 kg tavaraa sisälle; laattoja, maaleja, sanerauslaastia, silikonia jne. jne.Viime viikolla myös sauna oli saatu alumiinipaperoitua.


Ja takkahan valettiin jo muutama viikko sitten mutta kiireiden keskellä on siitäkin jäänyt kuvia postaamatta. Kovin on vain vielä keskeneräinen sekin.


Myös lattialämmöt on nyt saatu päälle. Pientä säätöä oli Ilpon asennuksen kanssa (mikä osa asennuksesta hoituu kenenkin toimesta DT vs. Ilpon toimittaja) mutta nyt laite jo pörisee teknisen tilan nurkassa ja pitää lämpöä talossa yllä.

Nyt on myös ollut pientä pettymystä ilmassa DT:n toiminnan suhteen. Siihen nähden, että meille on tulossa talo avaimet käteen periaatteella, saa kyllä aikalailla pitää huolta ja vahtia asioista itsekin. Ei vaan jää kovin hyvä maku suuhun kun talotoimitukseen/sopimukseen kuuluvia asioita jätetään tekemättä. Sen verran on ongelmia ollut, että tänään joku kohteemme työpäällikön pomo soitti ja halusi henkilökohtaisesti kuulla, mitä kaikkea talolla on oikein tapahtunut. Tällä hetkellä ei fiilikset päätä huimaa mutta ehkä se tästä taas. Jahka talolla työt taas edistyy ja hommat tulee hoidettua.

2 kommenttia:

  1. Hengessä mukana! Meillekin tulossa avaimet käteet -talo, ei DT. Mutta samat fiilikset, melko lailla saa itse tehdä ja vahtia. Ja olla ottamassa lyhyellä varoitusajalla toimituksia vastaan työajalla (työpaikalta työmaalle 30 km). Mutta kyllä se varmasti siitä, kun oman talon tämän kaiken seurauksena kuitenkin saa.

    VastaaPoista
  2. Moi, meille valmistui just DT Pispala, ja tuttua hommaa tuo, että soitetaan kun ollaan melkein pihassa jo. Me ei niinvain edes päästä töistä lähtemään keksken päivän. Muutaman kerran on tuotu tavaraa niinkin että ei ole soitettu ollenkaan.. esim. pariovet, jotka olis ollu pihalla 3 päivää, jos en olis sattunut käymään tontilla. Reklamaatiohan siitä lähti kuljetusfirmaan. Pariin toimitukseen olen kuskille sanonut että ei käy tänään, tule huomenna (kun tiesin, että kuskin olisi pitänyt soittaa väh. päivää ennen). Tsemppiä!

    VastaaPoista