keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Väliseinälevytyksiä odotellessa.

Viime viikon torstai-iltana talolle pyyhkäisi jo odotettukin sähkäri. Saimme hänen kanssaan sovittua vielä muutamasta lisämuutoksesta, jotka meille tuli mieleen vasta sähkömuutoskuvien tekemisen jälkeen. Ja varmasti vielä jäi tekemättä jotain sellaista, mikä tulee mieleen sitten vasta joskus myöhemmin. Jotenkin vaan on niin vaikeaa hahmottaa, mitä kaikkea sitä haluaa ja tarvitsee kun talo on kuitenkin vielä niin alkutekijöissä. Vaikea sitä tässä vaiheessa on sanoa, kummalle olohuoneen seinälle on käytännöllisempää sijoitaa halogeenien himmennin yms.

Tällä viikolla olemme taas odotelleet raksamiehiä talolle. Väliseinät kun olisi tällä viikolla tarkoitus levyttää. Noh, onhan tässä vielä viikkoa runsaasti jäljellä... Jahka seinät vaan saadaan levytettyä niin edessä on takan sisäänkanto ensi viikon asennusta varten.

Väliseinien levytyksen takia meidän piti tehdä nyt sitten myös päätös niiden suihkujen suhteen. Viikonlopun aikana kovasti asiaa mietimme ja kävimme kylpyhuoneessa mittailemassa etäisyyksiä ja tulimme lopulta siihen tulokseen, että pitäydymme alkuperäisessä suunnitelmassa ja otamme kylppäriin vain yhden suihkun. Extraputket jääköön laatan alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti