maanantai 5. lokakuuta 2009

Kattotiiliä ja sisustusvalintoja

Tänään saatiin katto pään päälle! Rakennusporukka kävi siis latomassa kattotiilet paikoilleen ja huomenna alkaa sitten niiden styroksien asennus. Nähtäväksi jää, miten paljon viivästymistä niiden styroksien ansiosta nyt sitten tulee. Vielä kun ei ole tiedossa edes sitä, mihin asti se nyt torstaiksi suunniteltu lattiavalu siirtyy. Noh, täytyy vain toivoa, että aikataulua saataisiin sitten jossain vaiheessa kurottua kiinni.


Kuuden aikaan illalla talon etupuolelle oli saatu ladottua tiiliä jo jonkun matkaa...


...ja takapihanpuoli oli jo lähes valmis.

Sisustusvalinnoissakin ollaan päästy jo vähän pidemmälle! Laminaatin lisäksi valittuna on nyt myös koko talon laatat. Aika harmaapainotteiseksi valinnat sitten muovautuivat. Mutta eivätpä ole sinistä niin kuin moni olisi voinut luulla! ;o)


Kylppärin seinälle tulee 25x40 kokoista valkoista mattalaattaa ja tehosteeksi samankokoista harmaata suihkun taustalle.


Kodinhoitohuoneeseen tulevan altaan välitilaan tulee mattavalkoista, melko isoruutuista "valemosaiikkia". Samaa sarjaa oleva harmaa laattaa tulee puolestaan wc:n altaan taakse. Pesutiloihin, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen ja wc:hen tulee kaikkiin sama 10x10 kokoinen lattialaatta, joka on kuvan pikkulaatoista se keskimmäinen.


Tämä harmaansävyinen 25x40 kokoinen "valemosaiikki" tulee keittiön välitilaan. Jos tätä nyt enää "mosaiikiksi" voi kutsua kun ruudut ovat vielä isompia mitä edellisissä laatoissa.

Harmaa "teema" siis kiertää koko talon. Olohuoneeseenkin harmaata tulee kun takan eduslaatat ovat harmaat. Tykkäsimme kovasti talopakettiin sisältyvästä takasta mutta se vain oli kooltaan sen verran pieni, että päätimme vaihtaa sen tähän malliin:


Ja kuten sanottu, kuvasta poiketen meidän takkaamme tulee harmaat kaakelit. Eli periaatteessa takka näyttää tältä, ilman tuota leivinuunia:

2 kommenttia:

  1. Hienoja sisustusvalintoja! Hyvin samanlaista meillekin tod.näköisesti tulossa, kunhan saadaan ensin sisustuslaatikot. Jään mielenkiinnolla seuraamaan projektianne :) Meillä on 3 vkon kuluttua talotoimitus, Hailuoto 153 tulossa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nähtäväksi jää, miltä omasta mielestä hyvät valinnat sitten näyttävät käytännössä. Malttamattomana odotin itsekin sisustuslaatikoita. Mukavaa oli kyllä päästä sisustuksia suunnittelemaan vaikka olihan siinä myös oma stressinsäkin. Onnea myös teidän rakennusprojektille! Kohta on jo teilläkin talo pystyssä. :)

    VastaaPoista