torstai 18. maaliskuuta 2010

Aikansa se ottaa...

Niin monesti sitä on kuullut juttua uusista omakotitaloista, joissa viimeistelytyöt ovat olleet vielä hitusen kesken muuton aikoihin ja joista on sitten saattanut puuttua mm. jalkalistat vielä parikin vuotta muuton jälkeen. Oman aikansa se näemmä ottaa näissä "muuttovalmiissa" taloissakin. Meillä nimittäin kesti 3 viikkoa ennen kuin saatiin wc-paperitelineet ja pyyhekoukut paikoilleen. Verhotangot sen sijaan odottavat vielä asentamistaan. Tuollahan ne ovat olleet vaatehuoneessa valmiina jo hyvissä ajoin ennen muuttoa mutta... Kyllä ne joku päivä vielä noihin ikkunoihinkin saadaan. ;)

Samaiset kolme viikkoa se otti ennen kuin sain vihdoin laitettua sisustustarratkin paikoillensa. Eteisen tekstitarran luotin ammattilaisen käsiin tapetointivaiheessa mutta nuo pienemmät autotarrat uskoin saavani seinään itsekin. Oman aikansa se vain otti. Lopputulokseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen:Pari viikkoa kesti sekin, että saatiin saunaa viimeisteltyä, mm. lauteet käsiteltyä ja fiksattua kuitujen asennusta (joka on edelleen hieman kesken muttei onneksi enää haittaa saunomista). Ohessa vielä kuva saunasta kiukaineen päivineen:Likimain kuukausi tässä on nyt sitten jo asuttu. Tavarat hakee edelleen paikkaansa ja muutolaatikoita on vieläkin purkamatta. Kyllä tässä vielä varmasti tovi vierähtää ennen kuin kaikki on paikoillansa. Onneksi nyt suurin osa (ja ne tärkeimmät ja jokapäiväiset) tavarat ovat jo paikkansa löytäneet, ettei enää koko ajan tarvitse etsiä tarvitsemaansa. Viime viikolla sisustusryhmäkin kävi tekemässä lopputarkastuksessa esille tulleet korjaukset ja nyt alkuviikosta Topi-keittiöiden asentajat kävivät vielä vaihtamassa pari keittiön ovea. Uskomattomalta se vain tuntuu vieläkin, että vihdoin ja viimein, vuosi sitten aloitettu projekti on tosiaan tässä pisteessä ja meillä oma, uusi koti. <3

3 kommenttia:

  1. Onnea :) Toivottavasti päästään joku kerta kylään! t. Anu ja Ronja

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Olette Ronjan kanssa äärestäin tervetulleita kahvittelemaan! Itse asiassa juurikin pari päivää sitten mietinkin, että pitäisi moista teille ehdotella ennen kuin kesä saapuu. ;)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea uudesta kodista! Todella siistin näköinen sauna teillä ja samaten lastenhuone. Meidän talon pitäisi valmistua myös lähiaikoina, etsimme juuri ammattilaista joka hoitaisi meille rakennussiivouksen täällä Helsingissä. Oliko teillä ammattilainen palkattuna, vai siivositteko itse?

    VastaaPoista