tiistai 15. joulukuuta 2009

Viittä vaille valmis panelointi

Viime keskiviikon ja torstain aamupäivän aikana kirvesmiesryhmän oli tarkoitus saada omat hommansa talollamme valmiiksi mutta toisin kävi kun materiaalit loppuivat kesken. Sisäkatto saatiin muuten paneloitua valmiiksi mutta kylpyhuoneen koko kattoon ei tervaleppäpanelia riittänyt. Se siis jäi vielä keskeneräiseksi kuten myös takaterassi ja kodinhoitohuoneen sisäänkäynnin porrasaskelma.


Valmis etuterassi näytää nyt tältä. Muutama porrasaskelma pitää vielä itse tehdä lisää. Kauppaan kun ei kuulunut kuin yksi askelma.


Takaterassi jäi puolestaan vielä näinkin keskeneräiseksi ja kodinhoitohuoneen sisäänkäyntiä ei saatu edes alkuun. Itse laajennamme terassia sitten vielä talon sivulle päin.


Valkoinen sisäkatto teki jo nyt talon paljon valoisammaksi. (kuva olohuoneen terassinovelta keittiöön/eteiseen päin, etuvasemmalla wc ja yksi makuuhuoneista). Takka loistaa edelleen keskeneräisyydellään mutta siihenkin löytyi hyvin järkevä selitys kun takkamuurari sattumalta poikkesi talolla. Hän slammaa ja viimeistelee takan vasta kun sisäseinät on paklattu. Muutoin valkoinen takkamme ei välttämättä ole enää niin valkea kun hiomispöly tarttuu siihen kunnolla kiinni kun takkaa ensimmäisen kerran poltetaan. Parempi siis tosiaan näin.


Saunassa näyttää paneloinnin jälkeen tältä. Seinästä törröttävät "johdot" kuuluvat lauteisiin tuleville kuituvaloille.

Seuraavaksi odottelemme talolle sisustusporukkaa. Ihan lähipäivinä pitäisi kuulemma sisustustöiden alkaa. Jännä nähdä, miltä maali- ja tapettivalinnat sitten näyttävät todellisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti