maanantai 28. syyskuuta 2009

Töiden jatkumista odotellessa

Tontilla...tai siis raksalla (onpa vaikea tottua puhumaan raksasta tontin sijaan) on ollut hiljaiseloa viime tiistain jälkeen - kuten myös täällä blogissa. Pystytysporukka paiski tiiviisti töitä pari päivää ja lähti sitten takaisin Pirkanmaalle luvaten palata pelipaikalle styroksien saavuttua. Töiden jatkoaikataulu meni vain hieman uusiksi kun laatta on vielä sen verran kostea, ettei styrokseja voi vielä asentaa. Miehet lupasivat kuitenkin tulla huomenna laittamaan mm. palavilloja paikoilleen. Huomenissa saamme käsiimme myös sisustusmallit. Mielenkiinnolla jo odotan pääseväni hypistelemään laattoja ja tapetteja! Sopii vain toivoa, ettei valinnoista tule ylitsepääsemättömän vaikeita...


Tämän näköistä talolla oli keskiviikkona pystytysporukan lähdettyä. Kuva on otettu olohuoneesta keittiöön/kodihoitohuoneeseen päin.


Ja tältä talo näytti ulkoa päin.


Pienen siivousoperaation jälkeen sisällä näytti hieman siistimmältä. (kuva otettu kodinhoitohuoneen ovelta olohuoneeseen päin). Pari päivää pystytysporukan poistumisen jälkeen tontille tupsahti myös kuvassa näkyvät villat sekä ilmastointi- ja lattialämmitystarvikkeet ja styroksit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti